NFT’s zijn hot, heel hot. De ene na de andere franchise besluit een NFT collectie te lanceren. Van Messi met een eigen NFT collectie tot aan NBA Topshot. Net op tijd voor WWE SummerSlam, zal WWE ook unieke memorabilia verkopen.

De drop zal een platina-tierveiling bevatten met een een-op-een exclusieve NFT. De NFT’s worden gepresenteerd in combinatie met Bitski en zijn beschikbaar op WWE.com/NFT.

De gelukkige topbieder voor het platina-niveau ontvangt een unieke NFT en een once-in-a-lifetime ervaring voor twee bij WrestleMania 38 in 2022. Daarnaast wint de persoon een gepersonaliseerde WWE Championship Title Belt met de naam van de winnaar gegraveerd op de zijplaten en John Cena’s “Dr. of Thuganomics”-stijl ketting van WrestleMania 35. 

“De Summer of Cena wordt afgesloten met een fenomenaal hoofdevenement op SummerSlam en een kans voor het WWE-universum om unieke verzamelobjecten te bezitten die zijn geïnspireerd door een van de grootste sterren in Hollywood van vandaag”, aldus Scott Zanghellini, WWE Senior Vice President.