Deze week is Bitcoin Meester op uitnodiging van Blockchain Netherlands (BCNL) mee geweest op handelsmissie naar Berlijn. Er gingen zo’n 30 afgevaardigden van Nederlandse blockchain en cryptocurrency bedrijven mee om kennis te maken met het blockchain ecosysteem van Berlijn. 

Het doel van deze handelsmissie was om kennis te maken met andere cryptocurrency en blockchain bedrijven, en om samen kennis uit te wisselen. Blockchain staat voor transparantie en is nog een nieuwe wereld. Omdat deze wereld nog zo nieuw is moeten we zoveel mogelijk samenwerken en kennis met elkaar uitwisselen, ook met andere landen.

Het programma werd overdag verzorgd door het Berlijnse Berchain, een samenwerking van verschillende Berlijnse blockchain ondernemers die als doel hebben om de Berlijnse blockchain community te verbinden met elkaar.
Overdag werd er gesproken door verschillende aanwezigen en de mogelijkheid geboden om ieders eigen project te pitchen tegenover de groep.

De avond werd voortgezet in de Nederlandse Ambassade, hier waren 200 genodigden vanuit Berlijn en Nederlandse bedrijven die onderdeel waren van deze handelsmissie. Hier werd onder andere gesproken door een aantal leden van het Duitse parlement en de Nederlandse ambassade.