Na een maand lang actie op SLAM! is de te winnen Bitcoin eindelijk vergeven aan een gelukkige winnaar! Tijdens de actie “Het Wachtwoord” werden er een maand lang hints gegeven op de radio. Aan de hand van deze hints moesten de deelnemers het wachtwoord raden waarna zij kans maakten op een finaleplaats in “Het Wachtwoord”. 

Na vier gekraakte wachtwoorden op de radio en één gekraakt wachtwoord online was gisteravond de finale van Het Wachtwoord in het SLAM! programma Het Avondcircus. Tijdens de finale vond er een onderlinge strijd plaats tussen de 5 finalisten. De winnaar zou uiteindelijk naar huis gaan met een hele bitcoin. 

Uiteindelijk wist Natasja, die het eerste wachtwoord ‘ALIBOUALI’ wist te raden, de kluis te openen en wint zij daarmee één hele bitcoin! Natasja bepaalt zelf of ze haar Bitcoin voorlopig nog bij zich houdt of direct omwisselt voor euro’s voor de waarde die de cryptocurrency op dit moment heeft.

Winnares Natasja: ”Ik ben zo blij dat ik heb gewonnen, ik kan het bijna niet geloven. Ik raadde het allereerste wachtwoord en pakte tijdens de finale ook nog de goede sleutel. De komende tijd laat ik de Bitcoin nog even staan en hopelijk wordt hij dan nog meer waard.”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ‘Met de grootste SLAM!-actie ooit hebben we onze luisteraars en volgers een maand lang geboeid met entertainende content.Vijf weken lang hebben Nederlanders gejaagd op het wachtwoord. De reacties via radio, SLAM!-tv en onze socials bleven maar binnenstromen.’