Bitcoin Meester gaat veranderen. We maken een transitie van Bitcoin Meester naar BCM. Binnenkort kun je gebruik maken van een nieuwe website en een nieuwe app, gedecoreerd met een nieuw logo en een nieuw design om beter onze nieuwe identiteit en dezelfde visie weer te geven. We houden namelijk dezelfde visie: ‘We willen een platform creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptovaluta.’

Onze visie vanaf het begin was om een platform te creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptovaluta. In de afgelopen zes jaar is het aanbod van crypto op ons platform uitgegroeid tot meer dan 150 verschillende munten. Met de evolutie van Bitcoin Meester naar BCM, hopen we onze visie en missie duidelijker te communiceren en onze waarden beter te laten zien aan onze gebruikers. De voornaamste reden voor de rebranding is dat we meer bouwen dan alleen een crypto-platform. Hierdoor groeien we het merk en de naam Bitcoin Meester voorbij. BCM geeft ons de mogelijkheid om ons beter als internationale crypto partij te positioneren als een toonaangevende speler op het gebied van crypto en blockchain technologie. Dat is de reden waarom we hebben besloten om ons merk te veranderen van Bitcoin Meester naar BCM.

BCM is ontstaan vanuit enthousiasme voor blockchain en crypto. Wij willen crypto en digitaal eigenaarschap voor iedereen toegankelijk maken. Dat doen we door middel van educatie, inspiratie en razendsnelle support. Met ons betrouwbare platform stap je de wereld van crypto en blockchain veilig en verantwoord binnen.

Geen concessies

De transitie vindt plaats om jou als klant beter van dienst te zijn. Met alles dat we doen nemen we jouw veiligheid en gebruikerservaring dan ook als uitgangspunt.

Focus op onze klanten. Onze toewijding aan jullie zal niet veranderen, ongeacht onze naam. Wij houden van contact en doen er alles aan om je te helpen. Een BCM klant verdient de beste hulp, ongeacht de vraag of taal.

Eenvoudig & snel
Ons nieuwe BCM platform is super gebruiksvriendelijk en snel. Of je nu net begint met crypto of al ervaring hebt, bij BCM vind je alles wat je nodig hebt op één platform.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn geregistreerd bij de DNB, houden klanttegoeden 1:1 aan en beheren die in een aparte stichting derden gelden. Een stichting derdengelden is een stichting waarin bijna alle tegoeden van onze klanten beheerd worden. Daarmee zijn jouw tegoeden, zowel euro’s als crypto’s, zo goed mogelijk gescheiden van het vermogen van Bitcoin Meester. Slechts een gedeelte van de tegoeden staat bij crypto beurzen ten behoeve van koop en verkopen van cryptovaluta namens onze klanten. In het onwaarschijnlijke geval van een faillissement zijn tegoeden niet toegankelijk voor schuldeisers.

Volgende stappen

De rebranding zal gefaseerd verlopen. De komende maanden zullen er steeds updates plaatsvinden in ons platform en dienstverlening.

BCM. Own your future today