Op 25 mei is er op het officiële Medium kanaal van Terra een update geplaatst over de airdrop van Terra 2.0, LUNA. De oude LUNA token, die vanaf 5 mei enorm in waarde is gedaald, zal worden omgedoopt in LUNA Classic (LUNC). Op basis van de hoeveelheid LUNC die houders op 7 mei in bezit hadden wordt bepaald wanneer en in welke hoeveelheid zij LUNA 2.0 krijgen uitgekeerd.

Snapshot 7 mei

De snapshot van 7 mei werd genomen bij block 7.544.910, dit was op 7 mei om 16:59:37 (Nederlandse tijd). De intentie van Bitcoin Meester is om hetzelfde airdrop-schema aan te houden als het schema dat Terra Money heeft opgesteld. Bij Bitcoin Meester zijn wij afhankelijk van hoe snel de nieuwe LUNA wordt uitgekeerd.

Snapshot 26 mei

Voor LUNA houders die op 26 mei tokens in hun bezit hadden is er een andere snapshot – de “retail users.” Deze snapshot wordt genomen bij block 7.790.000. Ook hierin geldt dat de intentie van Bitcoin Meester is om hetzelfde schema aan te houden als dat Terra Money heeft opgesteld.

Bitcoin Meester zal zo snel mogelijk meer informatie geven over de hoeveelheid LUNA die wij zullen uitkeren naar onze gebruikers en met welk schema.