Als onderdeel van ons listing beleid bekijken en beoordelen wij de coins die we aanbieden regelmatig. Ook houden wij de ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons platform blijven waarborgen.

Situatie Terra (Luna)

De afgelopen dagen zijn de zorgen om de stabiliteit van UST (de stable coin van Terra die syntetisch gekoppeld is aan USD) flink toegenomen. Dit heeft geresulteerd in een waardedaling van UST. Om deze waarde weer gelijk aan USD te krijgen worden er meer LUNA munten gemint door Terra. Door deze overproductie is de prijs van LUNA verder gedaald en is deze momenteel met 99.9% gedaald.

Lees dit artikel voor meer informatie.

Overboeking

Vannacht heeft Terra besloten om het Terra (LUNA) netwerk stop te zetten op blok 7.607.789. Stortingen en opnames voor Terra (LUNA) zijn om die reden tijdelijk opgeschort. Het is momenteel simpelweg niet mogelijk om een transactie te versturen over het netwerk. Zie de berichtgeving van Terra hier.

Bitcoin Meester hervat de stortingen en opnames voor het Terra (LUNA) netwerk zodra het weer mogelijk is. 

Handel

Momenteel is het nog wel mogelijk om Terra (LUNA) te kopen en te verkopen. 

LET OP! Handel in Terra (LUNA) is mogelijk maar gaat gepaard met extreme volatiliteit. Het verschil tussen de markt- en verkoopwaarde (spread) verschilt enorm.