In het VeChain-nieuws van vandaag zien we dat een grote modewinkel met meer dan 6 miljoen klanten, genaamd Reebonz, de digitale certificering van haar producten heeft aangekondigd met behulp van de traceerbaarheidsoplossing van VeChain.

Reebonz, dat gevestigd is in Singapore, staat bekend om de verkoop van exclusieve producten zoals schoenen, kleding en handtassen en richt zich voornamelijk op Azië-Pacific. Met meer dan 6 miljoen klanten en meer dan 100 merken op haar platform, is Reebonz een modewinkel van formaat.

Reebonz biedt digitale certificaten bij haar producten voor naadloze verificatie en tracking. In 2018 wist het bedrijf bijna €85 miljoen aan luxegoederen te verkopen; cijfers waarmee het bedrijf tot de top van de regio behoort. 

Volgens mede-oprichter en CEO Samuel Lim zal VeChain Reebonz helpen te innoveren:

“Met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve maatregelen hopen we de eerste te zijn die dit soort tracking voor luxeproducten in Azië biedt.”

Lim merkte ook het belang van blockchain op:

“De authenticatie van tweedehands luxe-artikelen met behulp van de blockchain is slechts één van de vele ‘high-impact’ innovaties waarmee Reebonz pioniert om de winkelervaring voor klanten in Azië-Pacific te verbeteren.”

Ondertussen laat Coinmarketcap vandaag zien dat VET stabiel is en momenteel wordt verhandeld voor $0,0064, na 3% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur. De altcoin staat nu op de 30e positie van Coinmarketcap. 

Als VeChain dit jaar soortgelijke adoptie blijft vertonen, dan zou het zomaar eens een heel leuk jaar kunnen worden voor de cryptocurrency.