Bij Bitcoin Meester bekijken en beoordelen wij de coins die wij aanbieden op ons platform op onder andere de liquiditeit en het handelsvolume. Ook houden wij de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons platform blijven waarborgen.

Het komt soms voor dat coins niet langer voldoen aan de norm en we moeten besluiten om deze te verwijderen van ons platform. Op basis hiervan hebben we besloten om vanaf 24 oktober 2022 de volgende coins van ons platform te verwijderen:

  • Bitcoin Gold (BTG)
  • District0x (DNT)

Wat betekent dit voor u als u deze coins bezit?

  1. Het is per direct niet meer mogelijk om deze coins te kopen.
  2. U kunt uw coins verkopen of direct omwisselen tot en met 23 oktober 2022.
  3. Verkopen of direct omwisselen is mogelijk vanaf 1 euro.
  4. Zijn uw coins minder dan 1 euro waard en kunt u deze daarom niet verkopen? Na 23 oktober zullen uw munten automatisch worden verkocht en wordt de waarde hiervan op uw account gezet.
  5. Wilt u uw coins liever niet verkopen? Dan kunt u deze opnemen naar een externe wallet tot en met 23 oktober 2022.
  6. Als u vóór 24 oktober 2022 geen actie onderneemt, worden de coins automatisch verkocht. De marktwaarde van dat moment wordt op uw account gezet in euro’s.

Als u naar aanleiding van deze blogpost nog vragen heeft over deze delisting kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl of door onze helpdesk te bellen. Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar via 085 007 6000 tussen 9 en 17 uur.