Bij Bitcoin Meester bekijken en beoordelen wij de coins die wij aanbieden op ons platform op onder andere de liquiditeit en het handelsvolume. Ook houden wij de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons platform blijven waarborgen.

Het komt soms voor dat een coin niet langer voldoen aan de norm en we moeten besluiten om deze te verwijderen van ons platform. Op basis hiervan hebben we besloten om vanaf 19 november 2022 de volgende coin van ons platform te verwijderen:

Wat betekent dit voor u als u deze coin bezit?

  1. Het is per direct niet meer mogelijk om deze coin te kopen.
  2. U kunt uw coins verkopen of direct omwisselen tot en met 18 november 2022.
  3. Verkopen of direct omwisselen is mogelijk vanaf 1 euro.
  4. Zijn uw coins minder dan 1 euro waard en kunt u deze daarom niet verkopen? Na 18 november 2022 zullen uw coins automatisch worden verkocht en wordt de waarde hiervan op uw account gezet.
  5. Wilt u uw coins liever niet verkopen? Dan kunt u deze opnemen naar een externe wallet tot en met 18 november 2022.
  6. Als u vóór 19 november 2022 geen actie onderneemt, worden de coins automatisch verkocht. De marktwaarde van dat moment wordt op uw account gezet in euro’s.

Als u naar aanleiding van deze blogpost nog vragen heeft over deze delisting kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl of door onze helpdesk te bellen. Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar via 085 007 6000 tussen 9 en 17 uur.