Het afgelopen jaar hebben wij ons aanbod uitgebreid tot meer dan 200 verschillende cryptocurrencies. Hiertussen zitten ook een aantal munten die in de loop der tijd niets meer hebben ontwikkeld of een veel lagere handel hebben gekregen. Om deze reden hebben wij besloten om de volgende munten van ons platform te verwijderen.

Bytecoin 

Bitsend

Dentacoin

Maidsafecoin

Subtratum

Wings

Deze munten hebben allemaal last van een hoog verschil tussen de marktwaarde en de verkoopwaarde, dit ligt in sommige gevallen tot wel 50% uit elkaar.

Wat houdt het precies in?

Wij zijn afhankelijk van het aantal beurzen waarop munten worden aangeboden. In sommige gevallen is dit beperkt tot slechts 1 beurs waarop weinig handel plaatsvindt. Orderboeken worden niet gevuld wat resulteert in een groot verschil tussen de marktwaarde en de verkoopwaarde.

Ik bezit deze munten, wat nu?

Deze munten worden vanaf vandaag niet meer verkocht. Ben je in het bezit van deze munten? Dan heb je nog tot 20 januari 2020 de tijd om deze te verkopen. Vervolgens is er tot 23 juni de mogelijkheid om deze munten te versturen naar een externe wallet. Voor Bitcoin Meester brengt het kosten met zich mee om de servers waarop de munten staan opgeslagen online te houden. Daarom zullen de munten na 6 maanden (per 23 juni) definitief worden verwijderd, zorg dus dat je voor deze datum de munten hebt verkocht of verzonden naar een andere wallet.