De 5 meest grappige (en soms pijnlijke) tweets over Bitcoin

1. Bitcoin volatiliteit

In mindere mate dan 2017, maar ook anno 2019 maakt de volatiliteit van bitcoin het nog steeds enigszins moeilijk om de digitale valuta te gebruiken om aankopen te doen en tegelijkertijd de waarde van je wallet(s) bij te houden.

2. Vroege adoptanten profiteren van de voordelen

Vroege gebruikers van bitcoin en andere cryptocurrencies hebben voornamelijk in 2017 enorme financiële voordelen behaald. In sommige gevallen heeft dit zelfs geleid tot een minnaar uit het verleden die op magische wijze opnieuw verscheen in het leven van een vroege bitcoin-gebruiker.

3. 2472882x je inzet in Bitcoin was mogelijk geweest…

December 2017; Mensen die geen interesse hadden in Bitcoin begonnen op te letten en openden hun portemonnee. Bitcoin bereikte de krankzinnige hoogte van $ 19.783,06. Sommigen zeggen dat het de kerst alcohol was. Anderen blijven het een bubbel of een piramidespel noemen. “Tulp iemand?” De verstandigen onder ons verkochten voor een serieuze winst. De rest van ons bleef ‘hodl’en’, en waren er van overtuigd dat de prijs van een bitcoin nog veel hoger kon. 

4. McAfee’s weddenschap

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder de uitgesproken cybersecurity-expert en frequente Twitter-gebruiker John McAfee. In het verleden kondigde McAfee op Twitter aan dat de prijs van bitcoin binnen drie jaar $ 500.000 zou bereiken. Hij ging zelfs zo ver dat hij wedde dat hij zijn eigen mannelijkheid op de nationale televisie zou opeten als zijn prijsvoorspelling niet zou kloppen.

Later verdubbelde de excentrieke ondernemer zijn prijsvoorspelling en verklaarde dat hij gelooft dat de bitcoin een waarde van 1 miljoen zal bereiken…(inclusief de eerder gedane weddenschap)

5. Last but not least; Wanneer je ooit aan jezelf twijfelt, denk dat aan deze man

De legendarische tweet van Greg Schoen uit 2011 geen verdere uitleg nodig…