Bitcoin Meester zet zich in voor Spieren voor Spieren!

Samen met onze partner AZ Alkmaar gaan we op zaterdag 6 november traplopen in het AFAS Stadion! Dit wordt een unieke trial door het stadion, waarbij we gaan traplopen om aandacht te vragen voor het goede doel en samen zoveel mogelijk geld gaan ophalen voor Spieren voor Spieren! Hierbij zullen we op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen! Over tribunes en door de kleedkamers van AZ en haar tegenstanders. Onder andere Ron Vlaar en Sven Kramer zullen meelopen met deze actie!

Wil jij meedoen aan deze actie? Dan betalen wij je ticket en krijg je van ons een mooi shirt als aandenken! Ook de catering wordt vanuit ons verzorgd.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan via deze link
  2. Selecteer “Deelnemer Bitcoin Meester”
  3. Vul uw gegevens in
  4. Gebruik bij het afrekenen de code: BM4SVS

Er zijn 3 verschillende parcours:

  • Licht / Kids (ong. 15/20min),
  • Normaal (ong. 30 min) &
  • Zwaar (ong. +45min).

Het is geen race, liever wandelen? Dan mag dat ook! Zoek je juist meer uitdaging? Dan loop je gewoon 2 keer!

Het exacte programma wordt op een later tijdstip bekend gemaakt, we starten rond 12.00u op zaterdagmiddag.

Rond 16.00u zal de cheque uitreiking plaatsvinden met het bedrag dat we gezamenlijk hebben opgehaald! Je krijgt van Spieren voor Spieren in de week voorafgaand aan het event een mail met een richttijd van je starttijd, waar je je kan melden en andere belangrijke info.

Sluit je aan bij ons team, doe mee, haal donatiegeld op en maak kans op mooie prijzen! Denk bijvoorbeeld aan een door de gehele AZ-selectie gesigneerd clubshirt of een clinic onder leiding van Ron Vlaar! 

Laten we samen een mooi bedrag ophalen voor Spieren voor Spieren!