Bitcoin Meester heeft de BCNL Community Award gewonnen met maar liefst 38% van de stemmen!

Bitcoin Meester is blij met de erkenning die het heeft ontvangen van de stemmers en het vertrouwen van haar klanten. Sinds de oprichting in 2017 is er hard ingezet op het bouwen van een klantvriendelijk, en laagdrempelig platform. Dat er voor deze award 38% van de stemmen werden toegekend aan Bitcoin Meester voelt als een erkenning voor het harde werk van de afgelopen paar jaar. Voor de community award nam Bitcoin Meester het op tegen 3 andere partijen.

Het afgelopen jaar werd er voornamelijk hard gewerkt om (met succes) de registratie bij de toezichthouder (De Nederlandsche Bank) rond te krijgen. Het verkrijgen van deze registratie is een nieuwe stap in de volwassenwording van Bitcoin Meester als bedrijf, en de crypto-sector in zijn geheel. Behalve de registratie heeft Bitcoin Meester het afgelopen jaar ook de apps voor zowel iPhone als Android gebruikers gelanceerd waarmee het mogelijk wordt om ook onderweg eenvoudig en snel te kunnen handelen in ruim 200 verschillende cryptocurrencies.

Het aankomende jaar zal er nog harder worden gebouwd aan het platform en zullen er een hoop nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen voor de gebruikers van Bitcoin Meester.

Bitcoin Meester feliciteert de winnaars van de andere categorieën: Vidt, Effect.ai, Olivier Rikken, Wordproof en Koios!