Bitcoin Meester heeft weer een nieuw project toegevoegd aan haar platform! ApeCoin (APE) is nu beschikbaar op Bitcoin Meester met een Euro handelspaar, ApeCoin kan vanaf nu direct worden gekocht met euro’s. 

Wat is ApeCoin?

De Bored Ape Yacht Club is een verzameling van 10.000 unieke Bored Ape NFT’s die leven op de Ethereum-blockchain. De hype rond de Bored Apes is enorm, bijna alle grote wereldsterren hebben er inmiddels wel eentje in hun bezit. Een volgende stap van het Bored Ape team is een eigen token; ApeCoin (APE). 

ApeCoin is een ERC-20 token welke wordt gebruikt binnen het APE ecosysteem. De token 

zorgt voor een decentrale community die in de voorhoede staat van Web3. ApeCoin zegt het volgende over haar eigen project: “APE is een token gemaakt om te ondersteunen wat de toekomst biedt, en wordt gecontroleerd en gebouwd door de eigen community. APE zal dienen als een gedecentraliseerde protocollaag voor door de community geleide initiatieven die cultuur naar de metaverse stuwen.”

ApeCoin kopen

ApeCoin kopen kan via Bitcoin Meester, zowel via de website als via de app (iOS & Android.)

Disclaimer

  • ApeCoin bevat geen officiële whitepaper. Zie https://apecoin.com/governance voor meer informatie omtrent Governance.
  • BAYC/MAYC NFT holders ontvangen in totaal 15% van alle munten. Zie https://apecoin.com/about voor meer informatie.
  • Mogelijke hoge volatiliteit, met verhoogde kans om je inleg te verliezen. Doe altijd je eigen onderzoek. Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen.