Goed nieuws, Bitcoin Meester voegt 2 nieuwe coins toe aan het platform, Immutable X (IMX) en Vulcan Forged PYR (PYR)!

Regelmatig voegt Bitcoin Meester nieuwe coins toe aan het platform en worden coins gedelist die niet meer aan onze kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handelsvolume, liquiditeit, veiligheid en updates van het project.

Met Immutable X (IMX) en Vulcan Forged PYR (PYR) voegen we veelgevraagde projecten toe aan ons platform die voldoen aan de kwaliteitseisen waar wij voor staan. Maar wat houden deze projecten in? Hieronder worden de projecten samengevat uiteengezet:

Immutable X
Immutable X is de eerste layer-2 schaalbare oplossing die het mogelijk maakt om non-fungible tokens (NFTs) op het Ethereum netwerk tegen zeer lage gas fees te verzenden en te minten. Daarnaast worden transacties vrijwel onmiddellijk afgerond. Dit kan Immutable X verwezenlijken door gebruik te maken van de zero-knowledge rollup techniek. ZK-Rollup, Zero-Knowledge Rollups, zijn smart contracts in layer 1 die het netwerk van Ethereum schaalbaar maken door transacties off-chain te verwerken. Immutable X kan tot 9000 transacties per seconde verwerken.

De afkorting van Immutable X is IMX.

Vulcan Forged PYR
Vulcan Forged PYR is een blockchain gaming studio met meer dan 12 games en duizenden gebruikers. Vulcan Forged PYR ondersteunt ontwikkelaars via hun ontwikkelingsprogramma’s en crowdfunding. Tevens heeft Vulcan Forged PYR ook een NFT marktplaats om in-game digitale activa te kopen en te verkopen en heeft Vulcan Forged PYR een eigen Proof-Of-Stake (POS) blockchain gelanceerd. De blockchain is gebouwd voor crypto-gamingprojecten die NFT’s gebruiken en Proof-Of-Stake gebruiken om transacties te valideren.

De native token van Vulcan Forged PYR en draait op het ERC-20 netwerk.