Goed nieuws, Bitcoin Meester voegt 2 nieuwe coins toe aan het platform!

Regelmatig voegt Bitcoin Meester nieuwe coins toe aan het platform en worden coins gedelist die niet meer aan onze kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handelsvolume, liquiditeit, veiligheid en updates van het project.

Met Ethereum Name Service (ENS) en Cartesi (CTSI) voegen we veelgevraagde projecten toe aan ons platform die voldoen aan de kwaliteitseisen waar wij voor staan. Maar wat houden deze projecten in? Hieronder worden de projecten samengevat uiteengezet:

Ethereum Name Service
Ethereum Name Service is een provider voor domeinen die gekoppeld kunnen worden aan wallet adressen of smart contracts. Een Ethereum wallet adres is eigenlijk niet te onthouden, omdat het uit 42 karakters van cijfers en letters bestaat. Ethereum Name Service zorgt ervoor dat een wallet adres gekoppeld kan worden aan een domeinnaam die wel te onthouden is, bijvoorbeeld BitcoinMeester902.

De ENS token is de native governance token van Ethereum Name Service. Deze wordt gebruikt voor speculatiedoeleinden en voor DAO governance.

Cartesi
Cartesi is een decentraal layer-2 infrastructuur dat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om een brug te slaan tussen het betalingssysteem Linux en de blockchain technologie. Dit is mogelijk doordat de ontwikkelaars verschillende dApps op het protocol kunnen bouwen. Het lost het probleem van schaalbaarheid en hoge blockchain snelheden op door een variant van optimistische roll-ups te implementeren.

Cartesi draait op het ERC-20 netwerk en de afkorting van deze native token is CTSI.