De huidige corona maatregelen maken het lastig voor een hoop mensen en bedrijven. In het specifiek voor ondernemers in de horeca sector. 

Zo ook voor The Beach uit Aalsmeer, waar Bitcoin Meester is gevestigd. Op 5 april 2021 bestaat The Beach in Aalsmeer 25 jaar, maar door de Corona-maatregelen heeft dit familiebedrijf een moeilijke en onzekere tijd achter de rug en die tijd is nog niet voorbij. The Beach is een evenementenlocatie en zit gevestigd in een oud veilinggebouw in Aalsmeer en staat bekend als een bruisend bedrijf. Een plek waar mensen samenkomen om te sporten, feesten, eten of drinken, muziek te maken of te zingen. The Beach is een begrip in de regio Aalsmeer. 

Door de corona-maatregelen zit The Beach in een lastige periode. Als de huidige situatie aan blijft houden, is de kans groot dat het haar deuren, hallen en restaurant moet sluiten. 

Er is een donatie actie gestart om The Beach staande te houden, Bitcoin Meester heeft €1.500,- gedoneerd. Wij hopen dat goed voorbeeld doet volgen en hopen dat u als lezer, indien u het kunt missen, ook de lokale horeca wilt ondersteunen.

Zoals u kunt zien zijn wij gelukkig niet de enige die doneren.

Bent u zelf bekend met the Beach en wilt u doneren? Dat kan via deze link.

The Beach uit Aalsmeer is niet het enige initiatief dat Bitcoin Meester ondersteunt. Recent heeft Bitcoin Meester een donatie gedaan aan de lokale voedselbank en aan Fortem, een werk/leer bedrijf voor dagbesteding. Hiernaast zijn wij ook vaste donateur voor Stichting opkikker en Kika. 

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de mensen en bedrijven die het nodig hebben, en zullen dit ook in 2021 weer voortzetten.

Heeft u nog een ander goed doel of mooi initiatief waar wij een steentje aan kunnen bijdragen? Neem dan contact met ons op!