Bitcoin Meester heeft een bijdrage geleverd aan maaltijden voor zorgmedewerkers in Amsterdam. In samenwerking met B&E Catering en Events zijn er 350 verse maaltijden rondgebracht bij de lokale zorghelden van Evean.

Begin april kwam B&E met op het idee om iets te doen voor de zorg, 

’Terwijl de mensen uit de horeca thuis zitten wordt er ondertussen in de zorg keihard doorgewerkt en dat waarderen wij. Wij willen graag iets terug doen en doen dat graag weer samen met Bitcoin Meester’’ vertelde Youp Hesta van B&E.

Bitcoin Meester heeft zowel materieel als financieel bijgedragen aan dit mooie initiatief. Donderdag 7 mei zijn medewerkers van Bitcoin Meester mee op pad geweest met B&E om de maaltijden rond te brengen. Uiteraard op gepaste afstand.

Dit is niet de eerste keer dat B&E en Bitcoin Meester de handen ineenslaan voor een goed doel. B&E heeft Bitcoin Meester ook gesteund bij de donaties voor de run for kika van afgelopen jaar. Ook in de toekomst blijven beide bedrijven elkaar opzoeken omtrent goede doelen.  

Met verrijdbare koelingen werden de maaltijden bezorgd bij de vijf locaties in Amsterdam. Hier konden de medewerkers de per portie verpakte maaltijden ophalen en mee naar huis nemen. Op deze manier is het gelukt om iets terug te doen voor de zorg en de waardering vanuit Evean is enorm.

Bitcoin Meester en B&E Catering bedanken alle helden in de zorg!