De afgelopen week hebben wij weer een aantal nieuwe munten toegevoegd aan ons platform. Op verzoek van onze gebruikers zijn Unibright (UBT), Crypto.com Coin (CRO) en Orchid (OXT) nu te verhandelen met een Euro pair op Bitcoin Meester.

Unibright Token (UBT)

Unibright biedt een framework welke als doel heeft om blockchain-technologie en smart contracts te integreren in het dagelijks gebruik.
Om dit te bewerkstelligen ontwikkelt Unibright enterprise blockchain-oplossingen, bouwt het integratieplatforms en biedt een het een ecosysteem rond tokenized assets. Met de ‘no coding needed’-approach kunnen smart contracts automatisch worden gegenereerd, geïmplementeerd en worden bijgewerkt in verschillende blockchains. Unibright werkt met visuele, case-gerelateerde templates en integreert ook automatisch bestaande IT-systemen in de blockchain.

Het team van Unibright bestaat uit een team van blockchain-specialisten, architecten, ontwikkelaars en consultants met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsprocessen en integratie.

Unibright is bruikbaar in vele usecases, waaronder in het bedrijfsleven waar goedkeuring door meerdere partijen vereist is. Denk hierbij aan de bewaking van verzendprocessen en facturen, etc. Unibright is zo gebouwd dat het valt te integreren met bijna alle bestaande ERP systemen. Het is dus niet nodig om over te stappen naar een ander systeem.

Unibright kopen

Crypto.com Coin (CRO)

CRO is een van de twee coins die wordt aangeboden door Crypto.com. CRO is de token van de Crypto.com Chain waarmee gebruikers van het netwerk cryptocurrency-betalingen kunnen verrichten aan wereldwijd beschikbare verkopers. Crypto.com Chain is een project dat is gelanceerd door het in Hongkong gevestigde bedrijf Crypto.com voor betalingen op het cryptocurrency-platform (ook bekend als “CRO Protocol Labs”). De chain heeft zijn eigen Crypto.com Chain (CRO)-token waarmee de gebruikers cryptocurrency-betalingen kunnen doen aan zoveel mogelijk wereldwijd beschikbare verkopers. Dit moet worden gedaan door van de CRO een intermediaire valuta te maken waarmee cryptocurrencies tegen veel lagere kosten kunnen worden omgezet in hun fiat-tegenhangers. Hiermee hoopt het Crypto.com-team de wereldwijde ambitie van het token te combineren met de adoptie-ondersteuning geïnspireerd op praktijkcases.

Crypto.com Coin kopen

Orchid Token (OXT)

Orchid token is een relatief jonge cryptocurrency en kiest voor een nieuwe benadering van digitale privacy met het eerste peer-to-peer, gestimuleerde privacy-netwerk. Op het Orchid netwerk kan iedereen bandbreedte kopen en verkopen met Orchid-token (OXT). Orchid biedt gebruikers “ongekende digitale privacy in een vertrouwde context“.

Hun eerste aanbod is de Orchid-client, een open-source tool waarmee gebruikers het web kunnen verkennen met de privacy die ze nodig hebben, bediend door een open marktplaats voor bandbreedte gebouwd op Ethereum. Hierdoor worden de knooppunten op het netwerk weergegeven en kan de gebruiker kiezen welke routes ze willen nemen.

Orchid Token kopen