Na het nieuws dat we een paar munten gaan delisten hebben we ook positief nieuws. Vandaag hebben we namelijk ook een viertal nieuwe munten toegevoegd aan ons aanbod.

Deze staan alle vier al live en zijn per direct te verhandelen.

IoT Chain is een token welke draait op het Ethereum platform en heeft een compleet gedistribueerd grootboek. IoT Chain draait heeft een compleet modulair framework.

Ocean Protocol biedt een gedecentraliseerd gegevensuitwisselingsprotocol. Met het Ocean Protocol zouden gebruikers gegevens met elkaar kunnen delen en er geld mee kunnen verdienen. Tegelijkertijd zou het protocol hiermee controle, auditeerbaarheid en transparantie kunnen bieden aan alle betrokken partijen in het protocol.

TomoChain biedt een oplossing van het huidige schaalbaarheidsprobleem op blockchain-platforms. TomoChain geeft aan een 150-masternodes architectuur met proof-of-stake-votings consensus te draaien. Dit resulteert in zo goed als geen kosten en directe transactiebevestigingen.

Met het Utrust-platform kunnen verkopers digitale valuta accepteren als betaalmiddel. Het doel van Utrust is om digitale valuta onder de consumenten te brengen en daarbij kopersbescherming te bieden, net zoals consumenten dat nu gewend zijn van traditionele betalingsplatforms. Het team achter UTRUST gelooft dat digitale valuta’s de toekomst van geld bieden. 

Heeft u nog een bepaalde munt die u heel graag direct met een euro paar zou kopen? Geef het aan ons door! Wij proberen altijd om nieuwe interessante projecten toe te voegen aan ons platform. Hiervoor kan een mailtje gestuurd worden naar helpdesk@bitcoinmeester.nl.