Deze week hebben we weer een aantal nieuwe munten toegevoegd aan ons aanbod. De toevoegingen van deze week zijn Celsius, The Sandbox, Huobi Token en FTX Token. Alle munten staan live en zijn te verhandelen met een euro pair.

Celsius (CEL)?

Celsius (CEL) is de native token van een digitaal platform voor bankieren en financiële diensten voor gebruikers van cryptocurrency, het platform van Celsius biedt een alles-in-één oplossing. De CEL token voert een verscheidenheid aan interne functies uit, waaronder het stimuleren van gebruikers uitbetalingen indien gebruikt als betalingsvaluta. Bij Bitcoin Meester kunt u de CEL token kopen en verkopen met iDEAL of een van de andere betaalmethodes. De CEL-token vervult een aantal gebruiksgerelateerde functies en is vrij verhandelbaar buiten het platform, zodoende kunt u Celsius token kopen bij Bitcoin Meester. CEL heeft een maximale voorraad van 695.658.161 CEL tokens, waarvan 76% in omloop is en 24% is vergrendeld volgens een schema dat is vastgelegd in de technische literatuur van het project. CEL is ontstaan uit een ICO in mei 2018 en draait als een ERC20 token op het Ethereum netwerk.

The Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND) biedt een online virtuele wereld waar spelers hun game-ervaringen op de Ethereum-blockchain kunnen bouwen, gebruiken en kunnen verkopen met behulp van SAND tokens. De SAND token dient dus een specifiek doel binnen het netwerk. Spelers kunnen digitale activa (Non-Fungible Tokens, ook bekend als NFT’s) maken en deze uploaden naar de digitale markt. Vervolgens kunnen ze deze items middels een drag-and-drop systeem gebruiken om game-ervaringen te creëren met The Sandbox Game Maker. 

The Sandbox heeft al meerdere partnerschappen gesloten met gaming bedrijven als Atari en Crypto Kitties. The Sandbox heeft als doel om de blockchain in het reguliere gamen te brengen en zowel liefhebbers van crypto- als niet-cryptogames aan te trekken door de voordelen te bieden van echt eigendom, digitale schaarste, mogelijkheden om inkomsten te genereren en interoperabiliteit.

Huobi Token (HT)

Huobi Token (HT) is de native token van Huobi. De Huobi Token is op het plaform van Huobi zelf te gebruiken om maandelijkse VIP-statusplannen aan te schaffen voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op voorstellen, eerder toegang te krijgen tot speciale Huobi-evenementen, beloningen te ontvangen en te handelen met andere cryptocurrencies die op de Huobi-beurs worden aangeboden. De Huobi Token kan daarnaast worden gebruikt als alle andere cryptocurrencies, namelijk als investering.

FTX Token (FTT)

FTX-token (FTT) is de native token van FTX, een cryptocurrency-derivatenbeurs die futures, leveraged tokens en OTC-handel aanbiedt. Momenteel hebben futuresbeurzen veel tekortkomingen die het gebruik in de weg staan. Het is de missie van FTX om deze problemen op te lossen en de derivatenruimte te bewegen richting institutionele kwaliteit. 

P.S. Doe jij al mee met onze giveaway actie? We geven meer dan 40 prijzen weg, waaronder een gloednieuwe Xbox Series X! Meer weten? Bezoek dan snel deze pagina.