Zoals altijd blijven wij bezig met het uitbreiden van ons aanbod.
Ook deze week hebben wij weer 2 interessante nieuwe munten toegevoegd aan ons aanbod, namelijk Beam en Elrond.
Dit brengt ons totaalaanbod op 199 verschillende munten!

Nieuwe listings week 39

Wat is Beam voor soort munt?

Beam is een cryptocurrency die de nadruk legt op privacy en anonimiteit met de implementatie van het zogenoemde ‘Mimblewimble’ protocol.

Het Beam protocol slaat transacties anders op dan andere munten dat doen op de blockchain. Zo wordt er door Beam geen adresinformatie opgeslagen op de blockchain.
Transacties blijven op deze manier dus ook prive, het geeft op deze manier privacy terug aan de gebruikers.
Het project wordt ondersteund door een voorraad en een non-profit organistatie, er is dus geen gebruik gemaakt van een ICO of een premine.

Beam is vanaf nu verkrijgbaar op ons platform!

Wat is Elrond voor soort munt?

Elrond is gelanceerd via Binance launchpad.
Het idee achter Binance launchpad is dat projecten de keuze kunnen maken om via Binance een nieuw project te lanceren met tokens. Die tokens zijn vervolgens verhandelbaar op de beurs van Binance.

Elrond is een openbare blockchain welke gebruik maakt van twee belangrijke elementen, namelijk; Adaptive State Sharding en een PoS concensus mechanisme.

Elrond claimt een van de snelste blockchains te hebben en op het testnet al eens 12.500 transacties per seconde hebben bereikt. Dit is een indrukwekkend aantal aangezien Ethereum er bijvoorbeeld slechts 15 verwerkt per seconde (ja, vijftien).

In totaal zullen er 20 miljard tokens worden uitgegeven.

Elrond is hier verkijgbaar.

Mis jij nog een munt?

Wij staan altijd open voor verzoeken, stuur een mailtje naar helpdesk@bitcoinmeester.nl als er een munt is die jij ons graag ziet listen.
Vertel ons erbij waarom jij enthousiast wordt van deze munt en waarom wij deze moeten listen!

We kunnen helaas geen garantie bieden dat we de munt ook daadwerkelijk zullen listen aangezien wij afhankelijk zijn van welke beurzen deze munt aanbieden. Uiteraard doen wij wel ons best om deze munten aan te bieden.