Bitcoin Meester gaat over tot delisting van Bitcoin SV

De afgelopen tijd is er een hoop heisa geweest rondom Bitcoin SV. Craig Wright claimde dat hij Satoshi Nakamoto is, de uitvinder en ontwikkelaar van het Bitcoin protocol. Dit horen we vaker, maar niemand heeft het ooit kunnen bewijzen.

Wright heeft aangegeven mensen die zeggen dat zijn claim ongegrond is, voor de rechter te gaan slepen. Daarnaast heeft hij een beloning uitgeloofd om de identiteit van Twitteraard @hodlnaut te achterhalen.

Bitcoin Meester gelooft niet in geweld en dreigementen. Wij zijn van mening dat we elkaar moeten steunen in de crypto community, van daarbuiten komen al genoeg aanvallen. Om deze reden zal Bitcoin Meester het voorbeeld van Binance volgen en Bitcoin SV delisten.

Bitcoin SV is te verhandelen tot 22 april 2019. Zorg er dus voor dat je voor 22 april je BSV heb verkocht, omgewisseld of opgenomen. BSV met een waarde van minder dan € 9,- kunnen ook verkocht worden. Dit zal via Bitcoin Meester gaan. Hier kan dus een e-mail voor verstuurd worden naar onze helpdesk.