Bitcoin Meester en HC bloemendaal slaan de handen ineen en gaan een partnership aan. Bitcoin Meester wordt hierbij Officieel Cryptocurrency Partner van HC Bloemendaal.

Geheel onverwachts komt deze samenwerking niet. Bitcoin Meester merkt dat de interesse van haar doelgroep steeds breder wordt en deze zowel geïnteresseerd is in crypto als in sport. 

Het partnership is gericht op het op een gezonde en prettige manier wegwijs maken van nieuwe Bitcoin Meester gebruikers op het gebied van crypto. Meervoudig landskampioen en Europees kampioen HC Bloemendaal is met haar bereik op het gebied van hockey daar de ideale partner voor. Als sportief steuntje in de rug beloont Bitcoin Meester Heren 1 en Dames 1 van HC Bloemendaal voor toekomstige landstitels door middel van een bonus in crypto.

Mitchell Zandwijken, CEO bij Bitcoin Meester, is verheugd met de samenwerking. “HC Bloemendaal is de ideale club om enerzijds onze naamsbekendheid verder te versterken en is anderzijds een mogelijkheid om crypto met een grote doelgroep te laten kennismaken. We zijn twee sterke, groeiende Nederlandse merken die samen de crypto markt bekender en toegankelijker gaan maken voor hockey liefhebbers”.

Pepijn Post, bestuurslid Tophockey & Sponsoring van HC Bloemendaal sluit zich hier graag bij aan. “Met de huidige resultaten en de aantrekkingskracht van beide topteams kunnen wij de doelstellingen van Bitcoin Meester een extra impuls geven. Bitcoin Meester beschikt over de benodigde certificeringen en is daarmee in een, voor velen, onduidelijke of onzekere wereld, een betrouwbare partij. Zij zullen via HC Bloemendaal kunnen uitleggen wat cryptohandel inhoudt en wat zaken zijn om rekening mee te houden. We zijn blij en trots dat dit soort nieuwe marktpartijen ook HC Bloemendaal zien als een sterk merk om zich mee te afficheren en om aan de naamsbekendheid te werken.”

Over HC Bloemendaal

Hockeyclub Bloemendaal is één van de meest succesvolle (top)hockeyclubs van Nederland met tientallen titels voor het eerste herenteam als Nederlands en Europees Kampioen. De club was en is de thuishaven van wereldtoppers als Teun de Nooijer, Floris Jan Bovelander, Jamie Dwyer, Wouter Jolie, Jaap Stockmann, Florian Fuchs, Jorrit Croon en Arthur van Doren. De mannen speelden de afgelopen 26 seizoenen maar liefst 24 maal mee in de Play-offs om de landstitel en werden in deze periode 10 maal landskampioen. Ook de dames hebben zich in het verleden laten gelden met 12 nationale titels. Sinds het seizoen 2013/2014 speelt Dames 1 onafgebroken in de Hoofdklasse en horen zij bij de beste 12 clubs vanNederland. In 2018 legde de ‘Damus’ beslag op de Gold Cup, het bekertoernooi van de KNHB.

Over Bitcoinmeester

Bitcoin Meester is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen, verkopen en veilig bewaren. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Uw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit! Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V.