Bitcoin Meester zal de aanstaande ontbinding van Digixdao (DGD) ondersteunen welke is geïnitieerd door de Digixdao-gemeenschap zelf en zal alle DGD-tegoeden die op Bitcoin Meester staan automatisch omzetten in Ethereum (ETH).

De ontbinding van Digixdao betekent dat ook een permanente delisting voor deze munt. De handel zal per 27 maart 2020 om 13:00 uur (morgen op het moment van schrijven) worden stopgezet.

Indien u DGD bezit en u deze niet tijdig verkoopt zullen deze dus automatisch worden omgewisseld naar Ethereum. De vaste verhouding welke is vastgesteld door DGD zelf is: 1 DGD = 0,193054178 ETH.

LET OP

Bedragen lager dan 0,01 DGD komen niet in aanmerking om Ethereum te ontvangen. Zodra de munten zijn geswapt naar Ethereum zal het DGD saldo verdwijnen uit het account. De Ethereum tokens zullen worden gedistribueerd voor 4 april 2020.

Voor meer informatie over de ontbinding van Digixdao verwijzen wij u graag naar de officiële post van het DGD team.

Deze delisiting komt niet vanuit Bitcoin Meester maar vanuit de munt die heeft besloten op te houden met bestaan. Voor vragen hierover verzoeken wij u contact op te nemen met Digixdao.

Voor vragen over het verkopen of inwisselen van de munten kunt u contact opnemen met onze helpdesk via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefonisch via 085 007 6000.