Met trots kunnen wij mededelen dat BCM live is! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de lancering van BCM te realiseren. Met de lancering van BCM is de naam Bitcoin Meester verleden tijd, maar onze passie en toewijding voor crypto en blockchain blijven onveranderd.

BCM is ontstaan vanuit enthousiasme voor blockchain en crypto en geeft ons de mogelijkheid om ons beter als internationale crypto partij te positioneren als een toonaangevende speler op het gebied van crypto en blockchain technologie. Te midden van de snelle veranderingen op het gebied van crypto is de naam Bitcoin Meester verouderd.

Wij willen crypto en digitaal eigenaarschap voor iedereen toegankelijk maken. Dat doen we door middel van educatie, inspiratie en razendsnelle support. Met ons betrouwbare platform stap je de wereld van crypto en blockchain veilig en verantwoord binnen.

BCM Platform

Met de naamswijziging naar BCM lanceren wij onze nieuwe iOS app. Met de lancering van onze nieuwe iOS app, krijgen onze klanten toegang tot een nieuwe gebruikersinterface, evenals voorheen ontbrekende features in de app als staking. Bovendien hebben we onze beveiligingsmaatregelen versterkt door een extra verificatie stap toe te voegen bij het opnemen van crypto naar een externe wallet of het opnemen van euro’s naar een bankrekening. De standaard verificatie methode is SMS, maar we raden je aan om Google-Authenticator in te schakelen.

Op dit moment zijn we nog hard aan het werk om een prachtige BCM Android-en webapp te maken. Wij verwachten deze in Q2 2023 te lanceren. Tot dat moment blijft het mogelijk de huidige Android en webapp te gebruiken.

Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat onze klanten de meest veilige en gebruiksvriendelijke ervaring krijgen, en we zijn blij om dit te delen. Mocht je naar aanleiding van de re-branding naar BCM nog vragen hebben, of feedback hebben op de nieuwe iOS app horen we dat graag.