Het zal je niet ontgaan zijn dat Bitcoin Meester aan het rebranden is naar BCM. Naast een nieuw design voor website en apps vinden er ook verbeteringen plaats in onze dienstverlening. In lijn met deze verbeteringen draaien wij vanaf heden onze eigen node voor Polkadot.

Bij de aankondiging van de rebranding hebben wij beloofd dat niet alleen ons design wordt verbeterd. Onze dienstverlening zal ook ten goede veranderen. Een belangrijke stap daarin is het automatisch storten van verschillende munten. Stortingen werden eerst handmatig verwerkt waardoor het soms enige tijd kon duren voordat je nieuwe balans zichtbaar was. In de nieuwe situatie ontvang je als klant een persoonlijk adres voor transacties op het Polkadot netwerk. Hierdoor worden je transacties vrijwel direct doorgevoerd. Er wordt door onze developers hard gewerkt aan het ondersteunen van andere netwerken zodat het automatisch storten voor andere munten ook mogelijk is.

De verbeteringen in onze dienstverlening zullen niet altijd even zichtbaar zijn. In sommige gevallen wordt er op de achtergrond hard gewerkt om processen te stroomlijnen en meer gemak te bieden aan jou als klant.

Hoe werkt het storten van DOT?

Indien je DOT vanaf een andere exchange of wallet naar Bitcoin Meester wil storten kun je dit doen vanuit je wallets.

  1. Klik op ‘Mijn account’ > ‘Portefeuille’
  2. Zoek de munt (DOT) op en klik op storten.
  3. Je krijgt dan een venster te zien met jouw persoonlijke wallet adres voor DOT. Vanuit de andere exchange kan je DOT naar dit adres sturen waarna dit ook zichtbaar is in je account.