Zoals de afgelopen weken al was te lezen is Bitcoin Meester bezig veel stortings processen te automatiseren. Na Polkadot en Flare is het nu mogelijk om automatisch Binance Coin (BNB) te storten op Bitcoin Meester, zonder tussenkomst van een medewerker.

BNB is de cryptocurrency munt die het BNB Chain ecosysteem aandrijft. De munt werd oorspronkelijk uitgegeven als een ERC-20-token op het Ethereum-netwerk, met een totale voorraad van 200 miljoen munten. Later werden de ERC-20 BNB-tokens geswapped met BEP-2 BNB tegen een verhouding van 1:1. In september 2020 lanceerde Binance de BNB Smart Chain, een blockchain-netwerk dat parallel loopt met de BNB Beacon Chain. Dit betekent dat je BNB nu in drie verschillende vormen kunt vinden:

BNB BEP-2 op de BNB Beacon Chain

BNB BEP-20 op de BNB Smart Chain (ondersteuning door Bitcoin Meester).

BNB ERC-20 op het Ethereum-netwerk.

Bitcoin Meester maakt vanaf deze week gebruik van de BNB BEP-20 token op de BNB Smart Chain voor stortingen. Door deze nieuwe node te lanceren, kunnen gebruikers nu automatisch BNB naar Bitcoin Meester versturen. Hierdoor hoeven we geen handmatige stappen meer uit te voeren bij het verwerken van deze transacties. Naast dat het tijd zal besparen zal het ook helpen om eventuele fouten bij het verwerken van handmatige transacties te voorkomen. Het proces van het verplaatsen van BNB tussen de Binance Smart Chain en Bitcoin Meester wordt nu veel sneller, veiliger en betrouwbaarder.