De afgelopen jaren zijn er behoorlijk wat crypto memes gemaakt en veelvuldig op het internet gedeeld. Iedereen kan een goede meme op z’n tijd wel waarderen en dit geldt ook zeker voor de crypto enthousiastelingen onder ons. Hieronder de 10 meest herkenbare memes uit de cryptocurrency-gemeenschappen. 

Welke is voor jou het meest herkenbaar (of pijnlijk)?

  1. Wanneer je het hele concept van cryptocurrency aan je vrienden of familie probeert uit te leggen.
  1. Het gevoel wanneer Bitcoin weer aan het pumpen is en je nog steeds niet hebt gekocht, net hebt verkocht of aan het wachten bent op jouw instapmoment die steeds verder weg lijkt.
  1. Jouw nachtrust voordat je cryptomunten in bezit had en erna…
  1. Wanneer je met een serieuze blik al uren diep geconcentreerd naar je scherm aan het kijken bent en geen idee meer hebt hoe laat het eigenlijk is, laat staan welke dag het is.
  1. I’m in it for the tech. Wie kent deze meme niet. Zodra de koers dumpt proberen veel mensen zich voor te houden dat de prijs van onder belang is aan de achterliggende technologie. 
  1. Na maanden je vrienden en familie te overtuigen van de toekomst van crypto en de winsten die jij hebt gemaakt dankzij crypto dumpt de prijs direct dramatisch nadat zij eindelijk zijn ingestapt op 42K.
  1. Je kent ze vast wel, of misschien doe je het zelf ook. Investeerders met een portfolio van 100+ coins. Balls of steel…
  1. Iedere maand ieder dubbeltje omdraaien om vervolgens je halve maandsalaris weer in crypto te storten.
  1. Het moment dat je jouw telefoon activiteit checkt en er 23 uur per dag gebruik is gemaakt van Blockfolio of Delta.
  1. Wanneer Bitcoin voor de 10e keer deze maand een all time high bereikt en jij nog steeds 100% in altcoins zit.

Toetje: de bagholder bingo.