1. Virgin Bitcoin

Een bitcoin die nog nooit is uitgegeven.

  1. Wei

De kleinste fractie van een ether. 1 ether is 1000000000000000000 Wei.

  1. Dead cat bounce

Een tijdelijk herstel van de prijzen na een enorme daling.

  1. JOMO

De tegenovergestelde staat van FOMO, JOMO staat voor “Joy of Missing Out.” Meestal gebruikt door no-coiners die hun geluk verklaren dat ze niet betrokken zijn bij cryptocurrencies, meestal wanneer de prijzen dalen of een scam ICO wordt onthuld.

  1. Dildo

In de niet-seksuele context (smeerlap!), Is een dildo een lange groene of rode balk in een grafiek die de prijsveranderingen van een cryptocurrency laat zien, in verhouding tot de groene en rode candles die op de prijs te vinden zijn.

  1. Orphan

Een geldig blok op de blockchain dat geen deel uitmaakt van de hoofdketen. Ze kunnen ontstaan ​​wanneer twee miners op vergelijkbare momenten blokken produceren, of worden veroorzaakt doordat een aanvaller transacties probeert terug te draaien. Dit wordt ook wel een ‘vrijstaand blok’ genoemd.

  1. No-coiner

Een no-coiner is iemand die geen cryptocurrency in zijn of haar beleggingsportefeuille heeft en er vast van overtuigd is dat cryptocurrency in het algemeen zal mislukken.

  1. Dolphin

Een persoon die een bescheiden hoeveelheid cryptocurrency bezit. Deze persoon komt nog niet in aanmerking om een ​​’whale’ te zijn, maar is zeker geen kleine vis in crypto land!

  1. Shilling

Het enthousiast promoten van een bepaalde munt, bijvoorbeeld op social media.

  1. Weak Hands

Een belegger die vatbaar is voor paniek verkopen bij het eerste teken van een prijsdaling.